top of page

Cuisines clé en main pour
tester ton business food

 

Tester son concept de restaurant ou un produit facilement, développer un nouveau marché sans risque avec les cuisines Cookwork.

Tester ton affaire dans une cuisine pro

1

SDG3.png

FAIBLES COÛTS

Pas besoin d'investir dans de la brique pour démarrer. Il suffit de sélectionner une cuisine Cookwork et c'est parti !

2

SDG8.png

RAPIDE ET FLEXIBLE

Pas besoin d'attendre. Lancez en quelques semaines votre premier restaurant virtuel.

3

SDG11.png

FRAIS PRO

Réduire ses charges et augmenter sa marge, tout en passant la location en frais professionnels.

12

SDG12.png

Good Health and Wellbeing:

Our health-focused culinary workshops promote nutritious eating and improve participants' well-being.

17

SDG17.png

Decent work and economic growth:

Food entrepreneurs are supported with affordable kitchen spaces and coaching to foster decent work and economic growth.

Reasons to Join Us in Building a Sustainable Future

Image by Jas Min
Dinner Party

Maximizing Kitchen Efficiency

Reducing Carbon Footprints

We save 4 tons Co2 each time a food business uses a shared facility via Cookwork

Cookwork increases kitchen occupancy rates, which are typically unused 50% of the time, promoting the sharing economy and creating more business value.

Join us in promoting sustainability with healthy eating, responsible consumption, and supporting local businesses.

Tester son concept de restaurant ou un produit facilement, développer un nouveau marché sans risque avec les cuisines Cookwork.

Tester ton affaire dans une cuisine pro

1

cookwork icons kitchen

FAIBLES COÛTS

Pas besoin d'investir dans de la brique pour démarrer. Il suffit de sélectionner une cuisine Cookwork et c'est parti !

2

cookwork icon rocket.

RAPIDE ET FLEXIBLE

Pas besoin d'attendre. Lancez en quelques semaines votre premier restaurant virtuel.

3

cookwork icons money.

FRAIS PRO

Réduire ses charges et augmenter sa marge, tout en passant la location en frais professionnels.

POURQUOI NOS CLIENTS ONT CHOISI COOKWORK

Image by Jas Min

4 tons CO2

We save 4 tons Co2 each time a food business uses a shared facility via Cookwork

Dinner Party

50% unoccupied time

Kitchens are unoccupied for 50% on average.

We increase occupancy rates of kitchens hosted via Cookwork, thus contributing to the sharing economy and more business value creation

bottom of page